2 moduri prin care îți poți pune amprenta asupra casei tale cu bani puțini

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cu excepția artiștilor și designerilor, cei mai mulți dintre noi avem prea puține oportunități de a ne exprima creativ. Pentru că exprimarea de sine este un semn distinctiv al umanității, ar trebui să profităm de fiecare mică ocazie pentru a ne expune personalitatea în toată autenticitatea ei. Exprimându-ne creativitatea, ne putem influența în bine sănătatea noastră mentală și putem culege și alte roade îmbucurătoare. În plus, exprimarea creativă nu necesită în mod obligatoriu cine știe ce abilități artistice. Mai degrabă, am putea spune că exprimarea creativă profită de orice prilej de schimbare, cum ar fi amenajarea decorului din living.

Putem valorifica această ocazie de schimbare pentru a ne dezvălui personalitatea și pentru a ne expune gusturile, preferințele și convingerile în orice modificare aducem camerei de zi. Nu trebuie să ne fie frică să fim creativi, dimpotrivă, la finalul reamenajării, vom vedea că rezultatul reușește de  minune să redea fidel un mic fragment din personalitatea noastră. Dacă culorile îndrăznețe vă reprezintă, atunci cu siguranță ar trebui să vă luați rămas bun de la culorile mai sigure și tradiționale.

Iată, în rândurile de mai jos, doar câteva modalități prin care vă puteți expune personalitatea atunci când vă reamenajați camera de zi

  1. Mici modificări, mari diferențe. Amenajarea camerei de zi nu trebuie să fie un proiect costisitor de redecorare. Puteți apela la mici modificări care pot avea un impact mare. Covoarele distractive sau cu imprimeuri puternice pot oferi camerei de zi un aspect proaspăt, mai ales dacă optați pentru o redecorare mai puțin tradițională. În plus, un covor bine ales poate accenta mobilierul și este, totodată, o opțiune de redecorare destul de ieftină. Cu alte cuvinte, puteți schimba toată atmosfera livingului fără a investi mult. O altă schimbare economică care poate transforma complet amenajarea unei încăperi constă în pernele decorative. Adăugând sau schimbând pernele decorative, puteți oferi camerei de zi mai multă prospețime și accente jucăușe de culoare. Dacă sunteți pregătit să vă expuneți întregul potențial al creativității în reamenajarea camerei de zi, aici puteți vedea cum propria personalitate se poate transpune în decorul locuințelor noastre, oferind rezultate uluitoare. Cât de îndrăzneți și creativi doriți să fiți, rămâne la latitudinea fiecăruia, dar cert este că nu puteți da greș.
  2. Crearea unei zone de interes. Nu există modalitate mai bună de a insufla o nouă viață unei încăperi vechi decât amenajând un punct focal. De exemplu, dacă aveți un perete gol care transmite sentimentele de răceală și pustietate, acel perete poate deveni zona de interes a încăperii. Posibilitățile sunt nesfârșite. Dacă aveți înclinații artistice, puteți umple spațiul dezolant cu propriile opere de artă. Puteți petrece un weekend întreg creând propriile opere unice folosind canvas și vopsea acrilică. Va fi, cu siguranță, un weekend terapeutic și relaxant, grozav după o săptămână încărcată. Totodată, veți reuși astfel să vă puneți amprenta unică asupra locuinței. Dacă gândul de a încerca să creați propriile opere artistice pentru decorarea unui perete este descurajant, atunci puteți umple spațiul cu amintiri fericite. Găsiți fotografii frumoase și aranjați un colaj de fotografii. Dacă nu vă este pe plac ideea unui colaj de fotografii, optați pentru altceva care să se potrivească cu propria personalitate, precum citate care v-au rămas în minte după ce ați citit o carte, o hartă sau un tapet. De aici puteți afla cum alte persoane se folosesc de înclinațiile lor artistice pentru a-și reamenaja locuințele.

Este minunat să vă puneți amprenta în amenajarea locuinței, dar asta trebuie să se întâmple aproape firesc, distractiv, fără efort și fără nervi.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *