3 echipamente moderne care vă ușurează treburile casnice

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru mulți dintre noi – fie că deținem propria locuință, fie că stăm în chirie – casa este locul unde ne simțim în largul nostru, în deplină siguranță și confort. Dar pentru ca locuințele noastre să emane relaxare și confort, trebuie să fie organizate și curate. În mod ideal, curățenia săptămânală este recomandată, dar dacă familia este mai mică, este îngăduită și curățenia o dată la două săptămâni, atât timp cât dați cu aspiratorul măcar de două ori pe săptămână. Asta înseamnă că trebuie să petreceți câteva minute în fiecare zi și câteva ore pe săptămână făcând curățenie, altfel locuința va fi doar un spațiu unde se acumulează tot felul de lucruri și foarte mult praf.

Totuși, iată că în prezent, există o gamă amplă de echipamente de uz casnic care promit să ne asiste la făcut curat, înjumătățind timpul pe care îl petrecem cu detergenți și cu lavete în mână. În rândurile de mai jos, vă prezentăm o listă cu cele mai apreciate echipamente de uz casnic care ușurează treburile casnice ale gospodinelor:

  1. Mașină de spălat vase. Un echipament de bucătărie râvnit de multe femei, mașina de spălat vase salvează cel puțin jumătate de oră în fiecare zi. Pentru familiile care obișnuiesc să mănânce cât mai des acasă, pentru familiile cu bebeluși sau cu mai mulți membri, dar și pentru familiile care respectă un regim alimentar foarte variat, care constă din salate, garnituri din legume, proteină din carne și fructe la fiecare masă, pentru toate aceste categorii, mașina de spălat vase este un ajutor de nădejde. În plus, cele mai noi mașini de spălat au funcții performante, cum ar fi dezinfectarea și igienizarea biberoanelor și a vaselor copiilor sau spălare ecologică cu apă rece. Aici veți găsi mai multe modele de mașini de spălat vase care vă pot îndeplini cerințele și care se integrează cu ușurință în planul bucătăriei.
  2. Mașină de spălat. În prezent, nimeni nu se mai poate gândi la cum era viața înainte de apariția mașinii de spălat. Poate că astăzi nu mai concepem să spălăm nici măcar o eșarfă la mână, dar iată că cele mai noi mașini de spălat impresionează prin funcțiile inteligente. Așa că, dacă nu vă doriți o simplă mașină de spălat, atunci orientați-vă atenția asupra celor mai performante funcții, cum ar fi spălare ecologică, autocurățare a tamburului, autodepanare și depistare a problemelor doar prin intermediul unei aplicații mobile, înmuiere și eliminare pete prin program cu bule de spumă, spălare echipamente sportive și outdoor, spălare haine delicate din lână sau mătase precum și programele foarte apreciate de dezinfectare, sterilizare și eliminare a mirosurilor neplăcute prin spălare cu aer fierbinte.
  3. Aparat cu aburi. Dacă în urmă cu puțin timp, gama aparatelor cu aburi era destul de restrânsă, în prezent putem alege un aparat cu aburi care să ușureze curățarea întregii locuințe și fără să folosim prea mulți detergenți. Dacă bugetul vă permite, cel mai indicat ar fi să achiziționați un aparat cu aburi cât mai performant și durabil, care să rezolve o multitudine de lucruri casnice în loc să achiziționați mai multe aparate care îndeplinesc doar una sau două funcții. Un aparat cu aburi de calitate superioară vine cu diferite capete și accesorii, care curăță întreaga locuință. Asta înseamnă că va spăla și va șterge ferestrele și oglinzile fără să lase urme, va curăța gresia, faianța și parchetul, plita și cuptorul și toate obiectele sanitare. În plus, tot cu ajutorul unui aparat cu abur puteți curăța perdelele și draperiile voluminoase și grele fără să le dați jos de pe galerie, tapițeria canapelei, a scaunelor și a fotoliului, dar și covoarele. Cu alte cuvinte, un aparat cu aburi înseamnă o casă mai curată și dezinfectată cu mai puțin efort.

Iar dacă apreciați beneficiile pe care le oferă uleiurile esențiale și care nu sunt deloc puține la număr, atunci puteți investi într-un difuzor de arome, care nu doar că răspândește mirosuri plăcute, dar totodată ridică nivelul de umiditate al aerului. Printre cele mai indicate arome naturale care curăță și dezinfectează aerul și care omoară virușii și bacteriile în proporție de 90% se numără esențele extrase din arborele de ceai, din eucalipt, din cuișoare și din scorțișoară. În timpul verii, cele mai apreciate esențe naturale includ menta, lămâia, ceaiul verde, eucaliptul și grapefruit-ul, iar în timpul iernii esențele de portocale, de tămâie, de scorțișoară și de cuișoare sunt printre cele mai căutate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *