3 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când montezi o cameră de supraveghere pentru locuința ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Te-ai mutat recent la casă? Locuința ta arată desprinsă parcă din cele mai frumoase basme? Lucrurile pe care le deții sunt valoroase, iar cei din jurul tău cunosc că dispui de sume de bani consistente? Și mai ales, vrei ca bunurile tale să îți fie protejate? De această dată, ar trebui să ai în vedere montarea unei camere de supraveghere.

camere de supraveghereA locui la casă este o plăcere pentru cei mai mulți. Pe de o parte, nu mai trebuie să te supui regulilor asociațiilor de locatari de la bloc și vei beneficia continuu de mai multă siguranță și confort. Cu toate că nu ești obligat să îți iei aceste autorizații isu, în realitate trebuie să respecți regulile antiincendiu, mai ales dacă ții la siguranța ta și a membrilor familiei tale. Montarea unor detectoare de gaze sau de incendiu ar putea fi o soluție pentru ca locuința ta să fie departe de aceste probleme.

Montarea unei camere de supraveghere face parte tot din categoria produselor care oferă siguranță casei tale. De aceea, iată mai jos 3 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când montezi o cameră de supraveghere pentru locuința ta:

1. Ai în vedere acest sistem port forwarding – dacă vrei să afli ce se întâmplă acasă la tine de la distanță, atunci ar fi bine să montezi un sistem de acest gen. Acest lucru permite accesarea unui DVR direct de pe internet. Nimic mai simplu, ar spune unii, pentru a primi informații în timp real chiar de la tine de acasă. Digital video recorder are rolul de a înregistra video în format digital pe un disc de memorie. Acest dispozitiv va putea fi conectat la anumite camere de supraveghere, dar și la un monitor pentru ca aceste imagini surprinse să se păstreze și să poată fi vizionate.

2. Alege camere de bună calitate! Acest lucru este foarte important pentru ca imaginile surprinse să fie cât mai clare. De aceea, este bine să achiziționezi un sistem de supraveghere de mare performanță, pe care să îl poți monta atât în exteriorul casei, iar pentru acest lucru trebuie să aibă capacitatea de a filma și pe întuneric, dar și în interiorul casei. Așează camerele în colțurile casei unde dorești să supraveghezi – ar fi bine să ai imagini asupra intrărilor în curte și în casă.

3. De ce ai nevoie pentru a monta un port forward? Vei avea nevoie de un calculator, un router, o conexiune foarte bună la internet. DVR-ul va trebui conectat la un router, iar mai apoi ar trebui realizate cu atenție toate setările, așa încât imaginile să poată fi redate și stocate. De asemenea, ai putea surprinde imaginile în timp real imediat ce DVR-ul a fost conectat la internet și dacă s-au făcut setările cele mai bune. Va fi nevoie de instalarea pe computer a unei aplicații, ce va putea fi primită odată cu dispozitivul. DVR-ul se poate urmări și după tabletă sau telefonul mobil, astfel că de oriunde te afli vei putea primi imagini în timp real cu tot ceea ce se întâmplă în casa ta, atunci când nu ești acasă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *