4 trucuri de amenajare pentru o baie frumoasă, exact pe gustul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Baia devine pe zi ce trece un loc tot mai drag pentru cei din familie și de aceea cei mai mulți se întrec în cele mai frumoase și inspirate idei pentru a crea o amenajare potrivită. Baia este locul care trebuie să se potrivească perfect stilului nostru, așa că în funcție de personalitatea noastră am putea construi și baia, ca fiind o completare a stilului de amenajare al locuinței.

Baia trebuie să ne poarte amprenta, să fie o bucățică din tot ceea ce ne definește și ceea ce ne face să devenim autentici. Și tot baia trebuie să fie o zonă cu multiple funcționalități, un loc unde să se regăsească atât chiuveta, cada sau vasul de wc, cât și o mașină de spălat pe care o poți regăsi aici și care îți este cât se poate de utilă.

Atunci când ai evaluat corect spațiul, ai identificat unde să situezi instalațiile sanitare din încăpere și ai reușit să afli care este modalitatea de ventilație a băii, ai putea trece la amenajare, caracterizată de propria personalitate, trecând dincolo de culori sau mobilier.

Iată mai jos 4 trucuri de amenajare pentru o baie frumoasă:

  1. Linii drepte pentru persoanele cu firi practice

Prima noastră se adresează celor practici, care vor să știe din capul locului cum stau lucrurile, care nu stau foarte mult pe gânduri și pun mare preț pe funcționalitate și comoditatea în utilizare a obiectelor din jurul lor. Pentru aceștia sunt potrivite liniile drepte.

Designul și calitatea obiectelor sanitare vor scoate cu siguranță din anonimat baia, însă nu fără a excela și la capitolul detalii tehnice. De pildă, scaunul de WC poate fi lipsit de rama de spălare, iar capacul pe lângă faptul că poate fi foarte subțire, el este și foarte silențios atunci când acoperă WC. Totodată, dacă nu ai norocul de a beneficia de o baie foarte generoasă, trebuie menționat că poți opta pentru un scaun de WC mai mic comparativ cu cel clasic, care, mai mult, poate fi montat într-un colț al camerei, economisind și mai mult spațiu.

  1. Eleganță și rafinament, pentru persoanele relaxate

Dacă nu reușești să te decizi cum să amenajezi baia, despre care poți afla mai multe aici, dacă oscilezi dacă să alegi liniile drepte, soluția cea mai simplă nu poate fi alta decât alegerea unui design ce jonglează discret între un stil clasic și unul modern. Persoanele relaxare vor iubi eleganța, fluiditatea și naturalețea.

  1. Îndrăznește să amenajezi astfel – o decizie potrivită pentru persoanele inovatoare!

Când creativitatea este primul cuvânt care îți caracterizează personalitatea mai mult ca sigur căminul tău nu este deloc banal, din contă, este îndrăzneț, inovator, avangardist, așa ca tine.

Liniile drepte și formele inovatoare, ce-ți permit să le combini cu diferite culori și accesorii, dau un aer original și modern băii tale, fără însă a-și pierde din acea căldură primitoare pe care o cauți la o locuință.

  1. Amenajare clasică pentru persoanele ce iubesc stilul clasic

Clasicul este nemuritor, iar tu, prin firea ta, înțelegi asta, la fel de bine precum apreciezi și valoarea tradiției. Astfel, unui conservator convins, unui clasic desăvârșit i-ar sta minunat într-o baie a cărui design, decor respiră tradiție. Amenajarea clasică eprezintă un reper de stil și eleganță în amenajarea băii, cu atât mai mult cu cât piesele de mobilier integrate vor fi la fel de rafinate și de prețioase.

Așadar dacă nu știi cum să-ți amenajezi baia, nimic mai simplu, ghidează-te după propria personalitate și sigur te vei bucura de o încăpere cu mult stil, cu farmec și design.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *