5 cele mai importante accesorii pentru baie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Accesoriile pentru baie sunt importante atât pentru realizarea unei amenajări pline de stil, dar și pentru îmbunătățirea caracterului practic al băii. De cele mai multe ori, tocmai accesoriile sunt cele care determină ca un spațiu să funcționeze corect. În plus, accesoriile pentru baie înseamnă atenție pentru detaliu, ceea ce contează enorm pentru amenajarea generală.

În prezent, este disponibilă o gamă vastă de accesorii pentru baie, încât puteți personaliza baia în funcție de propriile nevoi și de opțiunile stilistice. De la accesoriile pentru toaletă, savoniere, recipiente și până la covorașe de baie și piese de mobilier rezistente la umiditate, baia poate deveni o adevărată oază de relaxare. Pentru complimentarea sălii de baie, pentru a obține o încăpere cât mai practică, precum și un aspect finit, iată mai jos cele mai de efect accesorii pentru baie.

  1. Fie că renovați sau amenajați sala de baie, cu siguranță veți avea nevoie de baterii. În prezent, sunt numeroase baterii de bucătărie și baie care se potrivesc cu orice dimensiune de blat și cu orice tip de chiuvetă, fiind totodată foarte rezistente la temperaturile extreme ale apei, la coroziune și la calcar.
  2. Accesorii pentru duș. Cu o tendință crescută pentru spațiile de duș separate, puteți opta pentru o selecție amplă de accesorii de duș, inclusiv rigolă pentru duș, opțiuni de depozitare a articolelor de toaletă, coșuri de colț compacte sau distribuitoare de săpunuri lichide, geluri și șampon. Astfel de accesorii vă oferă o senzație cu adevărat minimalistă în cabina de duș, susținând totodată o igienă corespunzătoare a spațiului și a tuturor articolelor de uz personal.
  3. Chiar și în cea mai cochetă baie, toaleta rămâne în continuare elementul cel mai necesar. Accesoriile pentru toaletă, precum suporturile de hârtie igienică reprezintă o piesă de mare importanță. Suporturile pentru role de hârtie igienică sunt disponibile într-o gamă amplă de stiluri fixe și mobile, cu dispunere verticală și orizontală. Aveți posibilitatea de a alege dintre stilurile tradiționale și cele moderne, astfel încât accesoriile alese să se potrivească de minune cu amenajarea generală a băii. Un alt accesoriu important este peria de toaletă, împreună cu suportul său. Aceste accesorii elegante sunt disponibile atât în versiunea de podea, cât și în versiunile cu montare pe perete. Versiunile contemporane de perete sunt perfecte pentru a face baie mai ușor de curățat.
  4. Accesorii pentru cadă. Dacă sunteți iubitori ai băilor lungi cu sare și spumante, puteți opta pentru o gamă specială de accesorii de cadă care îmbunătățesc experiența unei băi relaxante. Pentru a avea la îndemână articolele de igienă, puteți opta pentru rafturi de baie care se montează rapid și ușor în apropierea căzii. Aceste rafturi se potrivesc cu dimensiunea căzilor de baie și oferă spațiu amplu pentru depozitarea articolelor esențiale de baie. Pe lângă faptul că rafturile sunt o necesitate în orice baie, pot reprezenta totodată și accesorii de lux.
  5. Covoarele de baie sunt, de asemenea, accesorii populare. Întâi de toate, reduc șansele de alunecare pe suprafețele umede atât în interiorul, cât și în exteriorul băii. Covorașele de baie vin într-o gamă diversă de dimensiuni și culori, așa încât sigur veți găsi un model care să se potrivească superb cu decorul băii. Pentru a oferi băii o notă de lux, puteți opta pentru un covor de baie cu spumă cu memorie.

Nimic nu transformă baia într-un spațiu mai util, mai organizat și mai plăcut ca accesoriile cromate. De la cârlige pentru halate, dozatoare de săpun lichid, savoniere, recipiente pentru articole de uz personal, precum periuțe de dinți și dischete demachiante și până la coșuri pentru deșeuri, capete de duș și inele pentru prosoape, accesoriile cromate sunt esențiale pentru orice baie care se dorește a fi modernă, ușor de întreținut și practică.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *