5 idei de care să ții cont atunci când îți utilezi bucătăria

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bucătăria este un spațiu pe cât de îndrăgit de membrii familiei pe atât de util. În jurul mesei, toți cei dragi se reunesc și deapănă povești petrecute peste zi. Este locul în care trebuie să te simți bine, mai ales dacă aici petreci ore în șir, gătindu-le celor dragi.

Atunci când privim către influențele de decor de astăzi, vom observa că bucătăria devine un spațiu pe zi ce trece mai însemnat pentru toți cei ai casei. Dacă până nu demult bucătăria era un loc în care  se preparau alimentele și se lua masa, astăzi tot mai mulți sunt cei care transformă spațiul într-un birou, într-un loc numai bun de citit o carte sau de băut cafeaua alături de prieteni. De aceea, totul în jur trebuie să fie impecabil, astfel încât să te simți bine.

Iată mai jos 5 idei de care să ții cont atunci când îți utilezi bucătăria:

  1. Alege un mobilier incorporabil – iată o idee de care să ții cont. Cele mai multe bucătării moderne ori open space-urile sunt dotate cu astfel de mobilier și acest lucru pentru că reușesc să împletească cât mai frumos partea de funcționalitate cu partea de decor. Ca atare, dacă vei alege aceste frigidere de pe badabum.ro, mai mult ca sigur vei avea nevoie de un astfel de tip de mobilier. Și nu putem să nu afirmăm că aceste electrocasnice sunt ascunse atât de bine încât reușesc să ofere spațiului un farmec deosebit.
  2. Optează pentru lucruri de care ai absolut nevoie – iată un alt sfat cât se poate de important. Dacă, de exemplu, nu ești un consumator de cafea, nici tu și nici un alt membru al familiei, atunci nu ai de ce anume să investești într-un esspresor de cafea întrucât nu vei face altceva decât să încarci destul de mult spațiul. Alege, în schimb aceste cuptoare cu microunde de pe badabum.ro și cu siguranță îți vor fi folositoare, reușind să încălzești cât se poate de repede mâncarea, fără a folosi aragazul și fără a murdări multe vase. De asemenea, alege doar corpuri de mobilier de care ai nevoie și nu un set complet dacă nu îți sunt de folos pentru că, în bucătărie ai nevoie de un spațiu cât mai mare.
  3. Piatra naturală poate înlocui cât mai bine faianța sau gresia – acest aspect are în vedere una dintre tendințele actuale. Nu este de mirare că tot mai multe bucătării încep a fi amenajate cu piatră, fiind un material natural, primitor și foarte rezistent. Alege travertinul în locul faianței clasice sau ardezia flexibilă în zona blatului de bucătărie și mai mult ca sigur vei reuși să creezi un spațiu de-a dreptul fermecător.
  4. Accesoriile, prezente și în bucătăria tradițională! Chiar dacă este un loc în care gătești, nu trebuie să te concentrezi doar pe funcționalitate, ci trebuie să ai în vedere și partea de design. De aceea, este bine să nu uiți de accesorii, acele mici trucuri de design care reușesc să confere spațiului un farmec deosebit.
  5. Hota, un produs de care ai mare nevoie! Acest produs este un „must have” pentru orice bucătărie modernă. Pe lângă utilitatea pe care o are pentru a atrage aburul și mirosul de mâncare, acest produs se poate transforma și într-un obiect decorativ central pentru bucătărie, mai ales dacă este vorba despre o hotă pentru bucătăria tip insulă. De aceea, nu uita de acest produs ori de câte ori te afli în faza de renovare/finisare a bucătăriei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *