5 produse pe care să le ai în vedere pentru locuința ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fie că vorbim despre procesul de construcție a locuinței tale, fie de procesul de finisare, ar trebui să ai în vedere câteva lucruri importante pentru ca lucrurile să devină posibile. De exemplu, nu putem vorbi despre instalația sanitară, fără să forăm o fântână, atunci când locuința nu este racordată la rețeaua de apă potabilă a localității, la fel cum nu este posibil să extragi apa din fântână fără o pompă sau un hidrofor.

casaÎn timpul construcției vei avea nevoie de scule și unelte și toate acestea trebuiesc racordate la rețeaua de energie electrică, așa că ar fi bine să ai în vedere fie întocmirea dosarului pentru acest lucru, fie achiziția unui generator.

Iată mai jos 5 produse pe care să le ai în vedere pentru locuința ta:

1. Acest hidrofor – atunci când terenul pe care urmează să construiești casa visurilor tale nu este racordat la rețeaua de apă potabilă a localității, mai mult ca sigur vei avea nevoie de forarea unei fântâni, din care să poți extrage apă. De aceea, imediat după ce vorbești cu o echipă de meșteri pricepuți, va trebui să cumperi un hidrofor cu ajutorul căruia să poți extrage apa din fântână și astfel să o poți folosi atât pentru băut (însă numai atunci când realizezi analize de specialitate pentru a observa calitatea apei), cât și pentru diferitele etape de lucru în care te regăsești.

2. Aer condiționat, pe care îl poți regăsi aici, te va ajuta mai ales atunci când te afli în etapa de finisare a casei, iar afară este foarte cald. Atunci când deja ai plănuit să montezi un aparat de aer condiționat în locuința ta, atunci ar fi bine să iei în calcul cumpărarea și montarea sa încă din această etapă de finisare, fiindu-ți de mare ajutor, în zilele caniculare.

3. Fosă ecologică – iată un produs de care ai nevoie atunci când locuința nu este racordată la rețeaua de canalizare a localității. Pentru un mai bun confort, vei avea nevoie de realizarea unei instalații de scurgeri. În caz contrar nu vei putea monta nici mașina de spălat vase sau rufe, ba chiar nici scurgerile de la chiuvetă sau cadă. Vei putea găsi în comerț o fosă ecologică care să te ajute să poți racorda aici scurgerile casei și astfel să poți beneficia de cele mai bune condiții.

4. Generator de curent electric – iată un alt lucru de care ai mare nevoie mai ales atunci când încă nu ai dosarul aprobat pentru racordarea locuinței la rețeaua de energie electrică. Cu ajutorul unui astfel de produs vei reuși să duci la bun sfârșit toate etapele de lucru ale locuinței tale, sculele și uneltele putând fi racordate aici destul de ușor. În plus, vei putea lucra până seara târziu întrucât vei avea lumina necesară.

5. Centrală termică – fie că alegi drept opțiune centrala pe gaze, atunci când locuința este racordată la rețeaua de gaze naturale, fie centrala electrică sau cea pe lemne sau alt tip de combustibil solid, aceasta trebuie să fie montată în cadrul procesului de finisare a locuinței, fiind nevoie de montarea de calorifere și țevi în toată locuința, ceea ce înseamnă că s-ar putea să faci dezordine dacă alegi să o montezi într-o altă perioadă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *