Cele 2 camere din casă care îți aduc fericire și liniște

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fiecare locuință trebuie să fie un refugiu de la jungla urbană în care trăim. Fiecare om vrea să aibă o casă confortabilă unde-și poate găsi liniștea. Este necesar să ne împlinim visele și să facem amenajări cât mai elegante, dar cu bun gust. Totul trebuie să fie într-o armonie, fie că vorbim de culoare, lumină, organizare eficientă sau de utilitate. Două din locurile unde petrecem cel mai mult timp din viața noastră sunt dormitorul și bucătăria. Ele oferă odihnă și relaxare, dar și hrana necesară vieții. Aici ne încărcăm bateriile pentru a ne energiza din nou. Trebuie să fim atenți la detalii pentru a transforma aceste două încăperi în adevărate colțuri de rai esențiale pentru fericirea noastră.

Cele 2 camere din casă care îți aduc fericire și liniște

Iată mai jos câteva idei simple pentru amenajarea locuinței:

  1. Amenajarea bucătăriei. Indiferent de mărimea bucătăriei există soluții și idei moderne pentru a adapta această cameră la necesitățile reale. Se spune că bucătăria este inima casei. Aici se nasc mâncăruri delicioase și conversații importante. În fiecare dimineață găsim în bucătărie toată fericirea de care avem nevoie. Ne așteaptă, lângă mirosul plăcut de cafea, zâmbetul partenerului și un mic dejun sănătos. Pentru că este una dintre cele mai speciale camere dintr-o locuință, amenajarea bucătăriei trebuie să țină cont de frumusețe, dar mai ales de funcționalitate. Un prim sfat important este legat de spațiu. Nu folosi prea multe accesorii decorative pentru a avea o cameră cât mai aerisită. Creează un raft special cu condimente. Va fi atât practic, cât și estetic. Pentru depozitări, folosește borcane frumoase care au capace vesele. Orice ar fi nu lăsa la vedere cutii de plastic. Încearcă să eviți monotonia, așa că alege borcane de diferite forme și dimensiuni. Multă lume consideră drăguțe și etichetele sau diferitele mesaje cu citate motivaționale. O regulă generală valabilă pentru orice încăpere este să păstrezi mereu curățenia. Nu lăsa vasele murdare în chiuvetă. Utilizează prosoape de bucătărie curate și colorate. Strecoară în cameră și câteva plante verzi și lasă la vedere vasele viu colorate și mai ales castronul cu fructe. Bucătăria trebuie să pulseze a viață atunci când pășim în interiorul ei. O altă regulă importantă este să nu aglomerezi blatul și să ții aparatele electrice pe care nu le folosești zilnic, în dulap. Bucătăria trebuie să rămână, înainte de toate, un spațiu funcțional în care totul este ușor accesibil.
  2. Amenajare dormitor. Această cameră reprezintă locul unde ne odihnim și ne relaxăm după o zi lungă și obositoare. Tocmai de aceea, amenjarea dormitorului este importantă și trebuie făcută după gustul fiecăruia. Faceți exact cum simțiți pentru a fi înconjurați de armonie, fericire și confort atunci când deschideți ochii în fiecare dimineață sau când mergeți la culcare. Alege cu grijă culorile. Acestea pot face diferența între frumos și banal. Aplică principiul „mai puţin înseamnă mai mult” și nu aglomera dormitorul cu piese de inutile de mobilier. Pune în valoare lumina naturală și folosește cât poți oglinzile. Acestea vor da mereu senzația de spațiu. De asemenea, alege patul potrivit. De el vor depinde 8 ore de somn adânc în fiecare zi. Folosește fiecare spațiu ascuns pentru a depozita lucruri, dar nu uita că este important să ai acces ușor la aceste locuri. Fii inventiv, creativ și lasă-ți imaginația să zburde. Ai grijă ce poze folosești în ramele de pe pereți. Acestea pot fi o sursă imensă de bucurie de fiecare dată când le privești.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *