Cumpărăturile de casă nouă pentru baie – 3 produse de care ai nevoie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ești aproape gata cu amenajarea locuinței și vrei să faci ultimele cumpărături înainte de a te muta? Există câteva produse care nu ar trebui să îți lipsească niciodată de pe lista de cumpărături și implicit din casa ta. Astăzi te vom învăța cum să fii mai organizat atunci când vine vorba de produsele din baie.

În funcție de destinația lor, produsele din orice baie se pot împărți în 3 categorii majore:

  1. Produsele de îngrijire a corpului: Cea mai importantă categorie de produse din baie este cea de igienă personală și îngrijire a corpului. De la săpun mâini, gel de duș, șampon, până la produse pentru curățarea feței sau creme pentru hidratare, toate trebuie să se regăsească în orice baie. Multe femei văd baia ca o oază de liniște și de relaxare, iar această stare de confort este dată de cele mai multe ori de produsele folosite în acest moment, cum ar fi o spumă de baie sau săruri de mare. Relaxarea nu se termină odată ce am terminat cu dușul, ci continuă și cu răsfățarea corpului și hidratarea pielii cu produse ce miros atât de îmbietor. Bineînțeles, și igiena personală este importantă, iar produse precum deodorant, periuță și pastă de dinți sau bețișoare de urechi nu ar trebui să lipsească din baie. Fă o listă cu toate aceste produse de care ai nevoie și nu ezita să cumperi în cantități mai mari, dacă le găsești la un preț bun, mai ales dacă ai unde să le depozitezi. În acest fel vei ști sigur că nu vei rămâne niciodată fără produsele de baie preferate.
  2. Produse pentru curățarea hainelor: Dacă mașina de spălat a fost amplasată în baie, atunci va trebui să îți faci stocul și pentru detergent sau balsam de rufe în baie. Dacă ai o baie de dimensiuni mari, cu siguranță vei găsi un loc pentru aceste produse. Dacă în schimb nu ai prea mult spațiu la dispoziție, ar fi bine să depozitezi detergentul de rufe și balsamul într-un dulap, pentru a nu te încurca în baie, urmând să îl folosești doar atunci când ai nevoie. În orice caz, dacă urmează să te muți în casa nouă, nu uita să pui aceste produse pe lista de cumpărături, iar dacă nu ai timp să umbli prin magazine, le poți achiziționa și de aici, la prețuri mult mai bune. Chiar dacă sunt niște produse banale, ai fi surprins să vezi cât de repede treci cu vederea peste ele atunci când vine vorba de cumpărăturile pentru baie.
  3. Produse de curățenie: Bineînțeles, de pe lista ta nu puteau lipsi produsele de curățenie, mai ales dacă plănuiești să te muți curând în noua casă. De fapt, acestea ar trebui să fie primele pe lista ta, având în vedere că este nevoie de o curățenie generală în toată casa, nu doar în baie, înainte de a te muta cu totul. Ai nevoie de produse pentru ștergerea geamurilor, produse pentru curățarea obiectelor sanitare, produse pentru ștergerea gresiei și a faianței, produse dezinfectante și antibacteriene, produse de înlăturare a mirosurilor neplăcute, etc. După ce vei cumpăra toate acestea și vei curăța baia și întreaga locuință, vei vedea că va crește entuziasmul de a te muta în noua ta casă.

Aceste produse sunt de multe ori trecute cu vederea atunci când ne mutăm într-o locuință nouă, deși ele sunt esențiale în orice casă. Așa că, după ce te-ai asigurat că toate obiectele de mobilier și restul lucrurilor sunt puse în ordine, ia-ți câteva momente de liniște și fă o listă de cumpărături cu toate aceste produse de care vei avea nevoie în special în baie pentru a face mutarea mult mai plăcută și confortabilă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *