Finisarea casei în timpul iernii! 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Locuința ta are nevoie de finisare? Ai finalizat etapa de construcție și nu îți mai rămâne decât să finalizezi elementele interioare? Acest lucru este posibil și iarna, atunci când temperaturile de afară sunt scăzute.

Pentru ca lucrările din casă să fie ferite de îngheț, atunci când ai în vedere turnarea unor șape sau placarea pereților cu faianță, ar fi bine să ai în vedere câteva aspecte importante.

Iată mai jos 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere pentru finisarea casei în timpul iernii:

1. Optează pentru închiriere tun căldură! Dacă pereții nu sunt complet uscați în interior, ai turnat recent șapă sau atunci când placa nu este încă uscată definitiv ar fi cât se poate de potrivit să ai în vedere o astfel de soluție. Vei putea face cald repede și vei ajuta la uscarea pereților locuinței tale. De asemenea, condițiile de lucru vor fi mai prietenoase, așa că vei avea mai mult spor, atunci când locuința ta nu este conectată la o sursă de încălzire.

2. Alege dintre aceste dezumidificatoare de calitate pentru a îndepărta umiditatea în exces din locuință. Dacă pereții interiori sunt umezi sau atunci când resimți că pot exista condiții de igrasie sau mucegai ar fi cât se poate de bine să optezi pentru alegerea unui dezumidificator, ideal pentru sănătate, dar și pentru a proteja pereții interiori. Se spune că umiditatea în exces ne poate îmbolnăvi, afectându-ne tractul respirator, așa că ar fi cât se poate de potrivit să alegi un astfel de produs pentru o locuință recent construită sau finisată.

3. Optează pentru o instalație termică de calitate! Dacă e iarnă, pentru continuarea condițiilor de lucru ar fi cât se poate de potrivit să ai în vedere realizarea instalației termice. În acest fel vei putea să îți desfășori cât mai bine lucrările de finisare, fără să fii afectat de temperaturile scăzute de afară. Cu toate acestea, ai grijă să realizezi izolația exterioară și să alegi o tâmplărie de calitate.

4. Începe finisările interioare prin izolația acoperișului! Acoperișul este locul prin care căldura iese foarte repede, fiind o zonă unde scurgerile de căldură sunt cele mai mari. De aceea, pentru ca lucrările să se desfășoare cât mai bine în interior, ar fi cât se poate de potrivit să optezi pentru izolația acoperișului. Poți opta pentru vata minerală bazaltică, un produs rezistent la temperaturi înalte, ignifug și bun izolator.

5. Nu uita de instalațiile sanitare! Nu există lucrare de finisare care să nu aibă nevoie de instalațiile sanitare. De aceea, ar fi potrivit să începi din acest punct – realizarea instalațiilor sanitare sunt necesare pentru continuarea lucrărilor. Vei avea mare nevoie de apă și de scurgere, așa că acordă cât mai multă atenție acestui tip de instalație.

Desigur, finisarea casei include și instalația electrică, în timpul iernii ziua este mai mică, așa că vei avea nevoie de cât mai multă lumină pentru continuarea activităților până seara târziu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *