4 moduri prin care vă puteți pregăti casa de vânzare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Înainte de a vă lista locuința pentru vânzare, este important să vă asigurați că se află în stare excelentă de vânzare. Poate părea descurajant să vă organizați locuința, să faceți acele mici reparații și să puneți la punct unele detalii, însă dacă doriți să fiți cu un pas în fața concurenței, pregătirea locuinței pentru vânzare chiar este o necesitate.

21491 - moduri prin care vă puteți pregăti casa de vânzare

Indiferent dacă aveți la dispoziție suficient timp sau vă aflați în situația de a încheia rapid vânzarea, există mai multe modalități eficiente de a vă organiza locuința în limita bugetului:

  1. Mențineți curățenia. Cea mai rapidă modalitate de a vă vinde casa este prin intermediul unei agenții imobiliare, iar aici puteți vedea cât de fidel sunt prezentate proprietățile. Dacă sunteți siguri că doriți să faceți acest pas, atunci este crucial să vă mențineți casa curată, odată pentru ca agenția să o poată fotografia și să o prezinte posibililor cumpărători, iar a doua oară, pentru a fi gata de prezentare în orice moment. Curățați casa în mod regulat și concentrați-vă în mod special pe acele camere pe care potențialii cumpărători le vor examina, și anume bucătăria și baia. Înainte de o prezentare, faceți un tur rapid al casei și goliți chiuveta din bucătărie și mașina de spălat vase, curățați toaleta și cada și eliminați urmele evidente de praf care s-au acumulat pe mobilier. Iată că puteți crește șansele unei vânzări rapide menținând casa proaspătă și curată.
  2. Efectuați actualizări ușoare și ieftine. Acesta este un exemplu de prezentare apartamente de vânzare, care ar trebui să vă ajute să vă formați o părere despre ce anume implică un proces de prezentare apartament. Tot în scopul de a spori șansele unei tranzacții rapide și avantajoase, puteți face unele actualizări rapide și necostisitoare. De exemplu, un strat proaspăt de var poate fi foarte eficient. Pentru că nu aveți cum să știți ce culoare îi va plăcea unui potențial cumpărători, este mai bine să optați pentru o culoare neutră. E ca și cum ați oferi locuinței un aspect de canvas gol, permițând cumpărătorilor să își imagineze propriul stil de amenajare. Varul acoperă, de asemenea, zgârieturile și semnele care s-au acumulat de-a lungul anilor. Este posibil să nu aveți timp să actualizați fiecare cameră în parte, dar puteți oricând să împrospătați atmosfera. De exemplu, curățați chitul dintre plăcile de gresie, curățați perdelele sau cumpărați altele noi dacă cele existente sunt de-a dreptul demodate, înlocuiți mânerele deteriorate ale dulapului, înlocuiți bateriile sanitare defecte, curățați scurgerile și asigurați-vă că toate ușile sunt în stare bună de funcționare și că nu scârție.
  3. Organizați-vă dulapurile. Spațiul generos din dulapuri, deși poate nu este primul lucru pe care potențialii cumpărători îl observă, este cu siguranță un bonus suplimentar. O modalitate de a face dulapurile să pară mai mari implică eliminarea a jumătate din articolele vestimentare. Spațiul liber pe rafturi și câteva umerașe neutilizate arată că dulapul are mai mult decât suficient spațiu de depozitare. Acest truc este cu atât mai recomandat dacă veți vinde proprietatea cu tot cu mobilier sau dacă locuința dispune de un dressing walk-in.
  4. Eliminați articolele personale. Scopul pregătirii unei locuințe pentru vânzare este acela de a ajuta potențialii cumpărători să își imagineze că locuiesc acolo. Oamenii au tendința de a face acest lucru atunci când există fotografii de familie și alte obiecte personale expuse în încăperi. Totuși, nu avem cu toții aceleași gusturi, deci este mai bine să eliminați toate tablourile, obiectele religioase și accesoriile sportive înainte de a vă prezenta casa.

În cele din urmă, dacă locuiți la casă, încercați să vă axați puțin pe spațiul exterior, în special pe curtea din față, care ar trebui să fie cât mai îngrijită și atrăgătoare. În acest sens, încercați să tundeți în mod regulat gazonul, îndepărtați murdăria de pe alee și trotuare, plantați flori viu colorate și, dacă este necesar, spălați aleile, trotuarele, locul de parcare și terasele cu aparatul sub presiune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *