5 produse care trebuie să se regăsească în garaj și pe care să le folosești la finisarea casei

Ai ridicat casa la roșu? Mai mult ca sigur ai parcurs etapele cele mai grele de construcție, așa că nu ai de ce să îți faci griji de ceea ce va urma. Totul va putea fi parcurs mult mai ușor, dar ceea ce trebuie să se remarce este că finisarea casei se desfășoară cu mult mai multă atenție. Fie că este vorba despre placarea pereților interiori, de etapele de izolație a casei, dar și de placarea pardoselii din living cu parchet, acestea trebuie tratate cu multă atenție chiar și la cel mai mic detaliu.

peretiFinisarea casei reprezintă deopotrivă lucrări interioare, dar și lucrări exterioare și de aceea trebuie să se desfășoare în funcție de specificul fiecărei lucrări. Este bine de remarcat că lucrările exterioare de finisare a pereților nu se vor desfășura atunci când temperaturile exterioare sunt prea mici, aflate la pragul înghețului.

Și pentru că finisarea casei are în vedere realizarea unui număr foarte mare de lucrări de construcție, ar trebui să ai în vedere 5 produse care trebuie să se regăsească în garaj și pe care să le folosești ori de câte ori ai mare nevoie de ele:

1. Acest polizor unghiular te va ajuta să desfășori numeroase lucrări, fiind folosit mai ales la etapa de placare a pereților și pardoselii cu gresie și faianță. Este un aparat foarte puternic care poate tăia atât piatra, cât și fierul sau lemnul. De aceea, trebuie să îl ai obligatoriu în garajul casei tale și să îl folosești atât în etapa de finisare a construcției, cât și în etapele ulterioare.

2. Aceste aparate de spălat cu presiune sunt foarte utile pentru locuința ta și trebuie să se regăsească obligatoriu în garajul casei tale. De aceea, ar fi bine să iei în calcul achiziția unui astfel de produs, putând fi folosit atât pentru pereți, cât și pentru grădină, spălarea mașinii sau pentru curățarea diverselor obiecte murdare.

3. Generator de curent electric – în etapele de construcție sau finisare a pereților casei vei desfășura numeroase lucrări care necesită racordarea la rețeaua de curent electric. Atunci când locuința nu este racordată la curent ar fi bine să iei în calcul cumpărarea unui astfel de produs. În acest mod, lucrările de șantier se vor desfășura în continuare, fără probleme. Trebuie să cunoști că și atunci când locuința are curent electric, un astfel de produs te va ajuta să preîntâmpini o pană de curent electric care să te țină în loc atunci când trebuie să desfășori o anumită lucrare.

4. Ferăstrău circular – fie că este vorba despre șarpanta casei, fie de placarea pardoselii cu parchet sau dușumea, un ferăstrău circular va fi extrem de eficient pentru locuința ta. Este bine să cumperi un astfel de produs, ajutându-te la debitarea scândurii sau lemnului, în așa fel încât să duci la bun sfârșit etapa de construcție.

5. Șlefuitor – te-ai gândit la ce înseamnă placarea pereților interiori cu gips carton și mai apoi șlefuirea lor, așa încât să nu existe nicio denivelare și să poată fi aplicată ușor vopseaua lavabilă? Cu siguranță, îți va lua destul de mult timp și totul va fi destul de neplăcut. Un șlefuitor te va ajuta să cureți orice imperfecțiune de la nivelul pereților mult mai repede.


Lasă un Comentariu...

*