Casa e gata? Iată 6 produse ce trebuie cuprinse pe lista de cumpărături!

Dacă ai trecut deja de etapele de finisare ale locuinței și totul este gata aranjat – de la pereți și până la pardoseală, trebuie să te gândești la obiectele de mobilier de care ai nevoie și mai ales la decorațiuni, elemente ce aduc un plus de bună dispoziție în orice familie.

casaAi parcurs un drum destul de lung, de la primele planuri ce aveau în vedere arhitectura clădirii și până la ridicarea propriu zisă a pereților casei. După ce casa a fost ridicată au urmat alte etape la fel de chinuitoare – finisările interioare și exterioare ale locuinței, ce au avut în vedere atât placarea pereților cu gips carton, cât și realizarea unei bune izolații exterioare. De asemenea, realizarea instalațiilor sanitare și a celor termice au fost alte puncte bifate de tine și realizate de specialiști. Alegerea celor mai bune materiale pentru tâmplărie, dar și aplicarea tencuielii decorative au fost aspecte de care ai avut multă grijă. Și cum finisarea casei a ajuns la sfârșit, iată că planurile tale de a te muta într-o locuință nouă sunt aproape gata. Ceea ce urmează este să pornești la cumpărături pentru a achiziționa atât piesele de mobilier de care ai nevoie, cât și restul elementelor de decor.

Iată 6 produse ce trebuie cuprinse pe lista de cumpărături după finisarea casei:

1. Un covor atrăgător pentru living, pe care îl poți regăsi aici, va fi cu siguranța unul dintre principalele produse pe care urmează să le achiziționezi. Cu siguranță, vei mai avea de cumpărat și alte lucruri la fel de utile, însă se spune că dacă casa are covoare și perdele e ca și „îmbrăcată”, așa că mai mult ca sigur acest produs îți va face cu ochiul atunci când pornești la cumpărături. Poți alege din diverse forme, culori și materiale, astfel încât să se potrivească cu planurile de decor pe care le ai în vedere.

2. Lenjerii pentru pat, precum sunt acestea, sunt alte produse care îți vor încânta privirea ori de câte ori te afli în dormitor. Dacă ești adeptul nuanțelor pale sau atunci când deja dormitorul este colorat, ai putea opta pentru nuanțe de alb, roz pal sau crem. Dacă nu există nicio pată de culoare pe perete și iubești lenjeriile cu diverse imprimeuri ai putea opta pentru o lenjerie 3D sau în culori mai îndrăznețe.

3. Mobilier de calitate – acesta este poate primul aspect pe care trebuie să îl urmărești atunci când casa este aproape gata. Vei avea nevoie de mai multe tipuri de mobilier, atât pentru bucătărie, living, dormitor, hol sau baie. Oferta vastă de produse te va ajuta să alegi ceea ce îți place.

4. Corpuri de iluminat – orice casă ce beneficiază de un iluminat de calitate este mult mai frumoasă. Ca atare, alege întotdeauna becuri LED, cu lumină caldă și în același timp destul de puternică. Ai în vedere și alegerea unor corpuri de iluminat care să se potrivească cu restul amenajării casei, astfel că pentru dormitor ar fi potrivite veiozele sau aplicele de tavan, iar pentru living corpurile de iluminat cu picior.

5. Tapet – dacă îți dorești ca locuința ta să beneficieze de un perete accent ai putea opta pentru tapet. Vei găsi o varietate de culori și mai mult ca sigur colțul de cameră unde urmează să îl așezi va deveni punctul de atracție al casei.

6. Electrocasnice – nicio bucătărie nu este funcțională fără electrocasnicele mari și mici. Alege produsele incorporabile, practice și mai ales foarte bine încadrate în spațiu. Nu omite nimic din ceea ce ți-ar fi de folos, cuptor electric, plită, frigider, hotă, ba chiar și mașină de spălat vase.


Lasă un Comentariu...

*