Ce tip de pernă să alegi

Nu te poți odihni pe timpul nopții? După o zi lungă și plină la birou, tot ce-ți poți dori atunci când ajungi acasă este un somn odihnitor. Este foarte important să te odihnești noaptea, pentru ca a doua zi să te poți menține activ până seara târziu. Știm cu toții cât de greu trece o zi atunci când singurul gând pe care îl ai, încă de când ai deschis ochii dimineața, este acela de a profita de un somn bun la noapte.

Ce tip de pernă să alegi

Picture 1 of 2

Specialiștii îți recomandă o multitudine de obiceiuri sănătoase pentru un somn cât mai benefic pentru organism. Putem să aducem în discuție multe aspecte: un exemplu ar fi gadgeturile, a căror prezență nu este indicată în preajmă atunci când vrei să adormi. Mai indicat ar fi să citești câteva pagini dintr-o carte. Studiile arată că relaxarea creierului este mai mare după studiu, iar tu te poți odihni mai bine. Alții recomandă un duș sau o baie fierbinte, metodă care ajută corpul să se relaxeze înainte de a te pune în pat. Dar dacă ai urmat toți acești pași și te trezești mai obosit decât erai atunci când ai pus capul pe pernă, unde este problema? Iar pe lângă lipsa de concentrare și oboseală, după câteva ore de stat pe scaun la birou te mai alegi și cu o durere insuportabilă de spate sau de cap. 

Dacă ești una dintre persoanele care se confruntă cu aceste neplăceri, cu siguranță ai încercat toate metodele pentru a te trezi mai odihnit și plin de viață. Dar dacă nimic nu te ajută să rezolvi problema în totalitate, oare unde greșești? Există mulți factori care îți influențează odihna și mai cu seamă sănătatea. Evident, nu trebuie să-ți faci un program pe care să îl respecți cu sfințenie și să încerci pe propriul corp toate variantele. În primul rând, alege să excluzi din rutina ta zilnică obiceiurile nesănătoase. De exemplu, dacă ești un maniac al serialelor, încearcă să nu mai pierzi nopțile urmărind sezon după sezon, pentru că diminețile vor fi cu atât mai grele. Chiar și așa, există cu siguranță un factor pe care îl ignori și care se află chiar sub capul tău: perna.

Perna pe care dormi este la fel de importantă ca celelalte lucruri pe care le-am menționat mai sus. Poate cea mai importantă, pentru că degeaba ai închis laptop-ul devreme, ai oprit televizorul ca să nu mai adormi cu el pornit, ai citit, ai făcut dușul fierbinte și ai prins 8-9 ore de somn, dacă te trezești cu gâtul înțepenit, iar la prânz revin veșnicele dureri de coloană. O pernă bună te va ajuta să te odihnești mai bine, iar în timp vei scăpa de problema durerilor.

În funcție de cât de grave sunt problemele cu care te confrunți atunci când vine vorba despre odihna ta, la magazinul online Vise Pufoase găsești variante pentru fiecare. Dacă îți dorești mai mult confort și o temperatură stabilă, recomandată este perna din puf de gâscă. Este ideală pentru o ventilație bună și astfel vei scăpa de nopțile în care transpirai. Un alt plus este rezistența în timp și păstrarea formei. Tocmai pentru aceste calități, este un produs foarte solicitat, iar de la noi poți achiziționa o singură bucată sau un set de două.

Dacă ai o piele sensibilă, ideal este să folosești materiale prietenoase cu pielea. Un produs foarte căutat este perna confort 3D, confecționată din tricot, material care-i permite umpluturii să respire și să fie mereu aerisită. O altă variantă asemănătoare este perna matlasată Air Soft sau perna matlasată din microfibră. La fel de benefică somnului tău este și perna antistress, care pur și simplu face stresul să dispară! Cum? Confecționată din fibre de carbon, oferă protecție împotriva acarienilor, alergenilor și electricității statice. O găsești la o dimensiune de 50×70 cm și la un preț mai mult decât rezonabil. La același preț și cu proprietăți împotriva alergiilor este perna cu aloe vera. Somnul tău va fi foarte relaxant și în plus te vei bucura de aroma fină de Aloe Vera.

Dacă te confrunți cu probleme puțin mai serioase, o variantă potrivită este perna ortopedică. Este benefică dacă te confrunți cu dureri de spate lombare sau cervicale. Faptul că se adaptează perfect formei corpului, susține poziția capului, iar vertebrele tale vor rămâne într-o poziție cât mai apropiată de forma anatomică. O altă alternativă este perna lombară, care reduce durerile de spate și ajută la corectarea poziției coloanei. Pe Vise Pufoase o găsești cu o husă detașabilă, concepută pe forma curbată a pernei. Astfel o poți detașa și spăla ori de câte ori vrei. Oricare ar fi preferințele tale, la Vise Pufoase ai o selecție variată de perne românești confortabile, care te vor ajuta să dormi mai bine.

Acum că am aflat cât de important este somnul și am trecut în revistă toate modelele de perne care îți pot veni în ajutor, mai trebuie să știi ca la magazinul online Vise Pufoase găsești peste 900 de produse pentru dormitor: lenjerii de pat, perne, paturi, huse, pilote și cuverturi, adică tot ce este necesar pentru un somn pufos!

 O echipă dedicată îți va prelua comanda și te va ghida, astfel încât tu să faci cea mai potrivită alegere pentru tine. Aproape toate produsele sunt pe stoc, așa că între plasarea comenzii și livrarea acesteia nu trec mai mult de două zile. Te așteptam cu drag pe VisePufoase.ro, unde somnul este mai dulce!


Lasă un Comentariu...

*