O baie de vis cu doar câteva schimbări

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu trebuie să cheltuiți o avere sau să elaborați cine știe ce planuri de reamenajare pentru a avea o baie de vis. Câteva schimbări, unele la care poate nici nu v-ați gândit până acum, sunt suficiente pentru a oferi actualei băi un design nou, modern, care să se potrivească cu personalitatea dumneavoastră.

Iată în rândurile următoare ce modificări puteți face în baie, astfel încât să vă bucurați de un spațiu cu totul nou, dar fără disconfortul reamenajării de mare amploare.

Perete de accent

Poate că nu vă surâde deloc ideea de a schimba faianța din baie. Asta ar însemna un mare disconfort pentru cel puțin trei zile, dar și o cheltuială nu tocmai mică. Dar puteți scoate în evidență un singur perete. Puteți să îl dați cu un var rezistent la umiditate, să îl îmbrăcați cu tapet, să alegeți o culoare îndrăzneață sau, de ce nu, să îl îmbrăcați în lemn foarte bine tratat pentru un aspect rustic.

Un singur perete de accent este suficient pentru a oferi băii aspectul pe care îl doriți. Puteți face același lucru și pentru cadă. Există o multitudine de tipuri de piatră falsă cu care puteți îmbrăca orice suprafață sau puteți monta faianță pe masca de la cadă pentru un aspect uniform.

Organizați lucrurile cu ajutorul coșurilor

Sunt numeroase tipuri de coșuri, la prețuri foarte accesibile, care se potrivesc de minune cu orice baie. Organizați toate lucrurile de care aveți nevoie în baie cu ajutorul coșurilor din răchită, din bambus, din nuiele, din lemn sau împletite din materiale textile. Folosirea coșurilor este o modalitate creativă de a organiza prosoapele, periile de baie sau săpunurile.

Mici accesorii decorative

Schimbați perdelele, bara sau inelele de duș. Acestea sunt accesorii ieftine, dar care schimbă pe loc aspectul unei băi. De asemenea, dozatorul de săpun, coșul de gunoi, covorașele de baie și alte articole de toaletă pot fi schimbate pentru a accentua aspectul nou. O altă modalitate de a oferi băii un stil cu totul aparte este prin intermediul lucrărilor de artă. Puteți opta pentru tablouri, postere, afișe sau pentru rafturi decorative din lemn sau metal.

Schimbați robinetele

Schimbarea robinetelor cu altele moderne este o modalitate ieftină de a vă reamenaja baia. La fel de bine, dacă dispuneți de un buget flexibil, puteți schimba chiuveta și dulapul. Optați pentru serviciile rapide ale unei companii de montaj mobilă, care vă poate monta în aceeași zi chiuveta, bateria și masca de chivuetă. Doar schimbând aceste obiecte de bază, puteți să vă bucurați de o baie modernă și frumoasă. În plus, dacă înlocuiți robinetul vechi cu unul cu flux redus, veți avea o baie eficientă din punct de vedere energetic.

Schimbați tipul de iluminare

O lumină mai blândă vă poate ajuta să vă simțiți ca într-un spa și să vă relaxați pe deplin la sfârșitul unei zile agitate. Puteți monta un comutator care să vă permită să reglați intensitatea luminii sau, la fel de bine, puteți achiziționa câteva lumânări parfumate.

Decorați cu plante

Suculentele sunt plante versatile și care nu necesită multă îngrijire. De asemenea, ele purifică foarte bine aerul. În mod alternativ, puteți decora cu plante parfumate, cum ar fi gardenia sau iasomia, pentru a vă bucura de un miros îmbietor în perioada de înflorire.

Noi spații de depozitare

Există o mulțime de moduri diferite prin care puteți crea noi spații de depozitare chiar și într-o baie foarte mică. Adăugați un dulap suplimentar, o etajeră metalică sau polițe pentru a beneficia de mai mult spațiu de depozitare, dar și de un aspect plăcut.

Indiferent dacă doriți să modernizați baia cu bani puțini sau dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare, există o multitudine de modalități ușoare și ieftine prin care vă puteți reamenaja baie fără să cheltuiți sume exorbitante și fără disconfort.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *