5 motive ca să alegi centrala termică în condensare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Centralele termice în condensare sunt astăzi de mare interes pentru cunoscători sau pentru cei ce doresc să schimbe centrala veche cu una ce beneficiază de o tehnologie mult mai nouă. Pe de o parte, vorbim despre un mare avantaj – acela al reducerii costurilor facturilor lunare, iar pe de altă parte avem în vedere durabilitatea produsului și eficiența sa la fel de mare.

Toate aceste lucruri îi determină pe cei ce doresc să facă o nouă achiziție să se îndrepte către aceste centrale termice în condensare.

Iată mai jos 5 motive ca să alegi centrala termică în condensare:

  1. Eficiență crescută asupra costurilor. Acesta este un prim motiv pentru care ar fi bine să alegi această centrală termică Ariston clas one 24, în condensare, beneficiind de o diminuare a costurilor cu energia. Aceste centrale funcționează pe principiul condensației, reducând pierderile asupra combustibilului. Tehnologia de condensare are în vedere exploatarea gazelor folosite prin extragerea energiei din ele. Prin intermediul arderii, se emană o anumită cantitate de aburi, aceștia fiind transformați din fază gazoasă în fază lichidă. Acest lucru determină o cantitate de energie și astfel se va putea face economie în timpul consumului.
  2. Eficiența energetică mărită atunci când folosești o centrală termică Ariston clas one 30 eu este de la sine cunoscută. Comparativ cu centralele convenționale, adesea folosite până în prezent, centralele termice în condensare au un randament mult mai mare. Cele clasice beneficiază de un randament de numai 93-94%, pe când cele în condensare au un randament de 100%, fapt ce indică o eficiență crescută. Pe lângă energia din gazele naturale, aceste centrale folosesc și energia din condensare, lucru care determină o creștere a randamentului și un consum de combustibil mult mai scăzut.
  3. Protejarea mediului înconjurător este un alt motiv pentru care ar trebui să alegi o centrală termică în condensare. Aceste tipuri de centrale sunt considerate ecologice, protejând mediul înconjurător. Ca atare, grație unui consum mai mic de energie, acestea au rolul de a fi prietenoase cu mediul înconjurător, așa că ar fi foarte bine să fie luate în considerare.
  4. Sunt produse durabile – rezistența acestor centrale este la fel de mare ca și în cazul celor clasice. Ca atare, dacă dorești să beneficiezi de un dispozitiv la fel de rezistent, cu o durată mult mai mare de viață, ar fi bine să iei în calcul acest tip de centrale, ce beneficiază și de funcții suplimentare.
  5. Preț competitiv – nu trebuie să îți imaginezi că prețul unei astfel de centrale este cu mult mai mare decât modelele clasice. Cu toate acestea, grație principiului de condensație și a randamentului sporit, achiziționarea acestui tip de centrale determină amortizarea investiției foarte rapid, poate chiar în numai doi ani de utilizare, potrivit specialiștilor. Mai înainte de a alege un anumit model, ai în vedere funcțiile, detaliile despre producător și bineînțeles prețul cel mai bun oferit de piață pentru modelul respectiv.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *