5 motive ca să cumperi un purificator de aer

Fiecare casă trebuie să beneficieze de un aer curat și proaspăt în fiecare zi. Cu toate acestea, nu mulți pun accentul pe importanța aerului din încăpere și se concentrează adesea pe realizarea anumitor decorațiuni sau pe urmărirea anumitor trucuri de amenajare și mai puțin pe modalitatea prin care calitățile aerului să fie păstrate în condiții optime.

purificatorDe cele mai multe ori, mucegaiul și igrasia depistate în timpului efectuării curățeniei generale ajung să ne dea de gândit. Și acest lucru pentru că cele două pe lângă că vor afecta pereții și structura de rezistență a locuinței vor reuși să ne și îmbolnăvească și încă destul de grav. Persoanele care locuiesc într-o casă cu multă umezeală vor fi expuse la riscuri de a dezvolta astm, congestii nazale, tuse cronică sau alte afecțiuni grave ale sistemului respirator. În plus, bacteriile ce se regăsesc în aer trebuiesc eliminate pentru a avea plămâni mai sănătoși.

De aceea, este bine să iei în calcul alegerea unui purificator de aer pentru locuința ta. Acesta va îndepărta mai ușor praful, polenul și bacteriile din locuința ta. Iată mai jos 5 motive pentru care trebuie să alegi produse ce ocrotesc aerul pe care îl respiri în locuința ta:

1. Aer curat – folosirea unui purificator de aer, precum este acesta îți va asigura un aer de cea mai bună calitate. S-a ajuns la concluzia că aerul din interior este de până la cinci ori mai poluat decât cel din exterior, astfel că mai mult ca sigur ne va afecta sănătatea. Un purificator va reuși să elimine toate bacteriile din aerul pe care îl respiri.

2. Înlăturarea mirosurilor neplăcute – iată un alt motiv pentru care ar trebui ales un purificator, pe care îl poți regăsi aici. Atunci când obișnuiești să faci des mâncare vei avea nevoie de un aparat special care să te ajute să scoți mirosurile urâte din încăpere. Pe lângă hota de bucătărie, acest produs contribuie la eliminarea acestor mirosuri supărătoare. Atunci când în casă unul dintre membri fumează sau dacă încălzirea se face la șemineu, ar trebui să știi că purificatorul reușește să neutralizeze și mirosul de fum din încăpere, lăsând în urmă un miros cât mai plăcut.

3. Prevenția alergiilor – dacă ești alergic la polen sau chiar la părul de animale, trebuie să știi că purificatorul te va ajuta să previi astfel de probleme. Grație filtrelor lui de calitate, un purificator de aer salin te va putea scăpa mai ușor de aceste probleme.

4. Te scapă de praf! Cu siguranță, toți cei ce au în casă un purificator au observat că au mai puțin praf care să se așeze pe mobilă sau pe electrocasnice. Și acest lucru pentru că rolul acestui aparat este de a strânge praful mai înainte ca acesta să se așeze, astfel că îți va ușura destul de mult munca.

5. Înlătură bacteriile din aer – acesta este poate cel mai important rol pe care îl are un purificator. Sporii sau alte bacterii care se regăsesc în aerul pe care îl respiri vor fi înlăturați prin filtrele aparatului într-o proporție de până la 99%, astfel că vei respira un aer mereu proaspăt și sănătos, fiind ferit de îmbolnăviri. De asemenea, prin filtrul său HEPA, dar și prin lămpile sale UV, purificatorul reușește să neutralizeze germenii sau bacteriile altor persoane bolnave, ce se află cu tine în locuință, împiedicând răspândirea îmbolnăvirilor.


Lasă un Comentariu...

*