Un ambient plăcut acasă se menține ușor – ai în vedere 5 produse!

Fiecare dorește ca acasă să beneficieze de un mediu cât mai plăcut, de o temperatură crescută atunci când afară este frig, de aer rece vara, dar și de condiții de umiditate optime pentru un aer mai ușor de respirat. Nu este nimic greșit, ba din contră, este cel mai important, să te gândești la aerul din locuința ta. Așa după cum știm cu toții respirăm în fiecare secundă și de aceea este cel mai important ca noi, toți cei ai casei, să respirăm un aer cât se poate de curat, fără bacterii și mai ales nu foarte uscat, dar nici prea umed.

acasaIată mai jos 5 produse pe care să le ai în vedere pentru a menține un ambient cât mai plăcut acasă:

1. Aceste tunuri de căldură (folosite atunci când locuința se află în faza de construcție sau finisare) sunt foarte utile, reușind să doboare temperaturile foarte joase de afară. Mai ales atunci când locuința nu este izolată este bine să creezi condițiile desfășurării activității pentru realizarea fazelor de finisare. Atunci când locuința este gata poți opta ca până la realizarea instalației termice și mai exact până la montarea unei centrale să folosești aeroterme și calorifere electrice sau chiar panouri cu infraroșu. Acestea pot fi soluții provizorii care te vor ajuta să crești temperatura din camera în care locuiești.

2. Aceste aparate de măsură te vor ajuta să depistezi care este nivelul de umiditate din încăpere. De aceea, ori de câte ori ai ocazia este bine să achiziționezi un astfel de produs, verificând dacă aerul din locuință este prea uscat și astfel ar fi nevoie de achiziția unui umidificator sau este prea umed și va fi nevoie de cumpărarea unui dezumidificator. Acest lucru este foarte important întrucât în condiții de umezeală crescută mai mult ca sigur s-ar putea ca pereții să fie afectați de igrasie și mucegai, iar de aici ar putea ca membrii casei să sufere de anumite probleme respiratorii. Nici aerul mult prea uscat nu este bun și poate determina îmbolnăviri respiratorii grave.

3. Neutralizatoare mirosuri – dacă locuiești la casă s-ar putea să te supere mirosurile de afară. Mai ales în timpul verii, din cauza gunoiului menajer aruncat în locuri nepermise, ba chiar și din cauza animalelor crescute în regim de fermă mirosul va fi unul destul de neplăcut. Poți alege să montezi afară un astfel de neutralizator de mirosuri, foarte eficient pentru locuința ta, neutralizând, precum chiar denumirea o spune mirosurile prea puternice.

4. Aparat aer condiționat – un aer prea cald este prezent vara în aproape toate locuințele. De aceea, montarea unui aparat de aer condiționat este obligatorie pentru a crește gradul de confort. Alege varianta cea mai bună pentru tine, dar ține cont și de variantele de aer condiționat mobile, care pot fi montate foarte ușor și montate în orice cameră îți dorești.

5. Dezumidificator – dacă locuiești într-un mediu expus umezelii s-ar putea ca pereții tăi să sufere de igrasie și mucegai, fiind profund afectați,. Montați un astfel de dezumidificator, care va reduce nivelul de umezeală din încăpere, protejând pereții, dar și membrii casei, ferindu-i de îmbolnăviri respiratorii grave.


Lasă un Comentariu...

*