Care este rolul plasturilor pentru pereți?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Plasturi RigipsAtunci când facem referire la termenul plasturi, nu putem să nu ne gândim la acele mici bucăţi de material menite să acopere imperfecţiuni, să trateze afecţiuni, să repare ceva ce pare ireparabil. În cazul plasturilor Rigips, aceştia sunt o adevărată binecuvântare pentru orice casă! Plasturii vă ajută să faceţi faţă oricărei provocări apărută în lucrările de amenajare a locuinţei. Spre exemplu, veţi putea schimba mult mai lejer poziţia prizelor şi a întrerupătoarelor, puteţi muta instalaţiile electrice în cavitatea peretelui, urmând a acoperi toată zona unei prize vechi cu ajutorul plasturilor Rigips.

Caracteristici şi avantaje ale plasturilor

Plasturii Rigips sunt alcătuiţi din folii metalice care au rolul de a reface continuitatea şi etanşeitatea peretelui, dar şi dintr-o plasă de armare adezivă, pentru o finisare simplă. Plasturii sunt ideali pentru a fi folosiţi în cazul unor construcţii noi la care intervin pe parcurs probleme în modificarea poziţiei prizelor.

Cum se montează plasturii?

Aceşti plasturi sunt uşor de montat şi nu vor schimba cu nimic aspectul unei încăperi, decât în sens pozitiv, bineînţeles, acoperind imperfecţiunile. Aşadar, după ce aţi cumpărat plasturii, curăţaţi bine marginile suprafeţei deteriorate pentru ca aceasta să fie plană. După ce aţi îndepărtat folia protectoare de pe spatele plasturelui, este momentul să îl aplicaţi pe suprafaţa cu probleme, deteriorată. Urmează pasul trei, în care veţi aplica un strat de pastă de îmbinare deasupra plasturelui Rigips, şi lăsaţi să se usuce bine. Ultimul şi cel mai important pas este şlefuirea suprafeţei. Totul trebuie să arate impecabil, ca nou, iar suprafaţa să fie pregătită pentru finisajul final.

Importanţa plasturilor în domeniul amenajărilor interioare

Este imposibil ca într-o casă să nu apară felurite probleme ce ţin de estetic, dar şi de funcţionalitate. Aşadar, orice gaură în perete, orice priză care trebuie mutată, devine o adevărată tragedie pentru proprietarii care se tem să nu o ia de la capăt cu o echipă de specialişti. Din fericire, acum există acești plasturi, foarte moderni, rezistenţi, uşor de aplicat, care au rolul de a acoperi unele imperfecţiuni în locuinţa voastră. Nu ezitaţi să apelaţi la această soluţie modernă şi accesibilă ori de câte ori este nevoie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *