FINISAREA PODELEI

Şapa mecanizată şi elicopterizată

Şapa umple denivelările, crăpăturile, găurile din pardoseli, dar și diferenţele de îmbinare. Principalele materiale ce intră în compoziţia sa sunt: nisipul și cimentul. Există o gamă largă de tipuri de șape: mecanizată, elicopterizată, autonivelantă, perlitică, de pantă, de egalizare, armată, aditivată, clasică, etc. În cele ce urmează, o să vorbim […] mai mult »

Parchet masiv, laminat sau stratificat?

Alegerea parchetului pare un lucru simplu, dar nu e, pentru că trebuie să ții cont de mai multe aspecte precum destinația încăperii (living, dormitor, etc.), dimensiunea încăperii, stilul în care este amenajată, culorile folosite, dar și gradul de luminozitate al camerei. Un alt lucru important pe care trebuie să îl […] mai mult »

Idei decorative cu dopuri de plută

Hmmm.. e cineva care nu adoră vinul sau şampania? E cineva care nu se sperie de sunetul produs de dopul de şampanie atunci când sare din sticlă? Apropo de sticle, dopuri, ştiaţi că acestea din urmă pot fi folosite pentru confecţionarea diverselor obiecte decorative şi nu numai?   Dacă sunteţi consumatori […] mai mult »