FINISAREA PODELEI

Zgârieturi, murdărie, fisuri, praf și pete – s-ar putea spune că nicio suprafață din locuința noastră nu suportă mai multă uzură decât podelele.

Finisarea podelei

Finisarea podelei este, prin urmare, o etapă deosebit de importantă, mai ales că majoritatea persoanelor optează pentru parchet în 80% din suprafața casei. Indiferent că instalați o nouă podea, că refinisați una veche sau pur și simplu doriți să mențineți podeaua existentă într-o stare grozavă, finisarea este un proces care vă ajută să sporiți frumusețea, durabilitatea și rezistența podelei.

De asemenea, după finisarea podelei, întreținerea zilnică cu substanțe și echipamente corespunzătoare este cea mai bună metodă prin care se poate păstra frumusețea podelei pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Şapa mecanizată şi elicopterizată

Şapa umple denivelările, crăpăturile, găurile din pardoseli, dar și diferenţele de îmbinare. Principalele materiale ce intră în compoziţia sa sunt: nisipul și cimentul. Există o gamă largă de tipuri de șape: mecanizată, elicopterizată, autonivelantă, perlitică, de pantă, de egalizare, armată, aditivată, clasică, etc. În cele ce urmează, o să vorbim […] mai mult »

Parchet masiv, laminat sau stratificat?

Alegerea parchetului pare un lucru simplu, dar nu e, pentru că trebuie să ții cont de mai multe aspecte precum destinația încăperii (living, dormitor, etc.), dimensiunea încăperii, stilul în care este amenajată, culorile folosite, dar și gradul de luminozitate al camerei. Un alt lucru important pe care trebuie să îl […] mai mult »

Idei decorative cu dopuri de plută

Hmmm.. e cineva care nu adoră vinul sau şampania? E cineva care nu se sperie de sunetul produs de dopul de şampanie atunci când sare din sticlă? Apropo de sticle, dopuri, ştiaţi că acestea din urmă pot fi folosite pentru confecţionarea diverselor obiecte decorative şi nu numai?   Dacă sunteţi consumatori […] mai mult »