FINISAREA PEREȚILOR INTERIORI

supraveghere

5 lucruri la care trebuie să te gândești pentru siguranța casei tale

Siguranța locuinței reprezintă o preocupare aproape pentru oricine pentru că aici avem lucrurile cele mai de preț, este căminul nostru, locul în care ne simțim cel mai bine și ne creștem copiii. Și cum cu drag construim și finisăm locuința, trebuie să avem în vedere și acest aspect, astfel încât […] mai mult »

Tencuiala mecanizată sau manuală

Ridicare unei case presupune o lucrare de mare amploare şi implică decizii care au rolul de a asigura cele mai bune condiţii de execuţie. Atunci când se demarează construirea unei case, fie ea de mici dimensiuni, sau mai amplă, ar trebui luate în calcul toate variantele de lucru pentru fiecare […] mai mult »

În cât timp se usucă tencuiala?

 Orice constructor știe că lucrările de tencuială reprezintă o etapă fundamentală în construcția casei iar timpul în care se usucă tencuiala este esențial pentru a ști ce perioadă de timp aloca acestor lucrări.  Lucrările de tencuieli reprezintă acoperirea suprafețelor elementelor de construcție “la rosu” făcute din piatră, cărămidă sau beton, […] mai mult »

Cel mai bun glet

Fiecare etapă din ridicarea sau renovarea unei clădiri este foarte importantă. Pentru ca rezultatul final  să fie o construcţie  de calitate, sigură, durabilă şi frumoasă,  orice profesionist în domeniu ştie că se impune respectarea anumitor reguli. În primul rând, se va aplela la mână de lucru specializată şi  se vor […] mai mult »