Parchet baie: 5 motive pentru a-l achiziționa pe cel din stejar lăcuit

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Parchet baie: de ce este potrivit cel din stejar lăcuit? Iată mai multe informații!

Te gândești să introduci parchetul în amenajarea interioară a băii? Fie că vorbim despre cea secundară sau principală, adevărul este că parchetul te poate ajuta să te bucuri de acel design pe care îl dorești, dar mai mult de atât, poate fi principalul element care contribuie la menținerea unui aspect ordonat, curat, mereu proaspăt și bine întreținut. În acest fel, te vei putea bucura mereu de intimitatea de care ai nevoie, și de o atmosferă cât mai plăcută.

Te gândești să achiziționezi un parchet baie din stejar lăcuit? Iată de ce această investiție este una potrivită și merită atenția ta:

  1. Stejarul este un lemn durabil

Acest parchet baie trebuie să fie luat în considerare, în primul rând, pentru că stejarul este un lemn durabil. Astfel, ai siguranța că este o achiziție de care te vei putea bucura îndelungat, luând în considerare faptul că acest parchet are o durată de viață demnă de apreciere, cu atât mai mult atunci când este bine întreținut. Chiar dacă întreținerea acestuia presupune un minim de efort din partea ta, dacă privești din perspectiva viitorului, s-ar putea să îți dai seama că acest parchet baie din stejar lăcuit este alegerea potrivită pentru amenajarea interioară.

  1. Aspect estetic impresionant
    Parchetul realizat din stejar lăcuit reușește să aducă o contribuție mai mult decât semnificativă în amenajarea interioară. Baia este o încăpere importantă, tocmai de aceea, dacă îți dorești ca aceasta să se bucure mereu de un aspect curat, proaspăt și bine îngrijit, acest parchet baie merită atenția ta. Acest model este cel al cărui farmec nu se va pierde prea curând, având în vedere faptul că un astfel de parchet pentru baie este ușor de integrat în orice design interior.
  2. Calitate

Un alt motiv pentru care trebuie să achiziționezi acest parchet baie din stejar lăcuit se referă la calitatea de care acesta va da dovadă. Rezistent, durabil și foarte ușor de întreținut, acest model este potrivit pentru a te bucura de un plus în amenajarea interioară. Chiar dacă integrarea parchetului în baie pare o decizie curajoasă la prima vedere, adevărul este că există foarte multe soluții la care poți apela pentru a preveni deteriorarea acestuia sau pentru a-l recondiționa, dacă este cazul. Pentru a preveni deteriorarea acestui model de parchet baie, este bine să introduci plăci ceramice în jurul căzii și al chiuvetei, pentru ca apa să nu mai aibă atât de mult acces asupra lui. Dacă ai posibilitatea, introduce chiar și un covoraș special, astfel încât surplusul de apă să nu mai existe. La fel de bine poți opta pentru un paravan pentru cadă sau pentru cabina de duș, în așa fel încât apa să nu mai poată ajunge pe parchetul din baie. Și pentru recondiționare, bineînțeles că este important să apelezi la ajutorul specialiștilor.

  1. Investiție inteligentă

Acest parchet baie realizat din stejar lăcuit este o investiție inteligentă, și dacă te întrebi de ce, iată semnele care pot dovedi acest lucru:

– Este un produs rezistent, astfel, ai siguranța că te vei putea bucura de el o lungă perioadă de timp, fără să fie nevoie să faci alte investiții în amenajarea băii;

– Este un produs durabil, motiv pentru care vei avea posibilitatea odată cu trecerea timpului să-l introduci și în alte stiluri de design;

– Este ușor de introdus în orice stil de amenajare interioară, astfel, ai siguranța că renovările nu te vor costa chiar atât de mult pe cât ai fi crezut;

– Este o metodă eficientă de a economisi, pentru că parchetul nu poate fi schimbat și nu necesită recondiționare atât de repede, precum în cazul altor materiale utilizate pentru amenajarea interioară a băii.

  1. Ușor de recondiționat

Nu în ultimul rând, un parchet baie realizat din stejar lăcuit este ușor de recondiționat, însă dacă ești în această situație, îți recomandăm să apelezi cu încredere la ajutor specialiștilor din domeniu. Și dacă ai nevoie de acel model care să răspundă tuturor nevoilor tale, apelează la Laguna!

Ține cont că poți vedea gama extinsă a modelelor de parchet baie pe care acest magazin online le pune la dispoziție atât pe site-ul lor, cât și în cadrul showroom-ului situat în București. Astfel, te vei putea consulta cu specialiștii din domeniu și vei beneficia de recomandările potrivite pentru tine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *